Dance Storm

Kolossaalinen Dance-vuosikymmen 90-luku tekee vahvan paluun tämän bändin noustessa lavalle! Yhtälailla mukana tuoreimmat EDM-hitit ja parhaat kasari-klassikot. Ihan mieletöntä!!! Solistina Riina Ammesmäki

Darlings

Kokeneista ammattimuusikoista koostuva bilebändi, jonka ohjelmisto koostuu hyväntuulisesta tanssittavasta musiikista disco- pop- ja rock-klassikoista tuoreimpiin EDM-hitteihin.
Även på svenska! Solistina Riina Ammesmäki.

Sami Saari

Sami Saari tunnetaan parhaiten hiteistään Ainutkertainen, Onnen kyyneleet ja Iisimmin.  Sami tiedetään loistavana live-esiintyjänä ja hänet voi buukata joko virallisen soul-bändinsä The Sonicsin kanssa, duona tai trubaduurina tilaisuuteenne tanssittamaan ja viihdyttämään!

Sami Saari ja Jazzpojat

Sami Saari soittaa jazzia? Kyllä, ja hienosti soittaakin, ja laulaa! Omien biisien lisäksi standardit suomeksi käännettyinä ja lavalla hotti meininki ilman liiallista kikkailua. Sami ei jätä yleisöään kylmäksi, oli tyylilaji mikä tahansa!

Soulmiehet

Suomi-soulin kuninkaat Sami Saari, Niko Ahvonen ja Jussu Pöyhönen (Suurlähettiläät) samalla lavalla! Rytmikkään shown säestää The Sonics. Parasta viihdettä!

Top 40 Lounge

"Musiikilla voi luoda iloisen ja kiireettömän tunnelman,
jossa aika tuntuu merkitykselliseltä
ja kohtaamisista jää vahva positiivinen jälki."

- Top 40 Lounge

Yhteystiedot

Vibrato Sound
Veegankatu 6 as. 5
06100 Porvoo